Клюки от България 

Лют скандал: Цеца отсвири Азис за дует! (Кралицата на сръбския фолк не иска да чуе за Васко-ето защо)

Азис останал шокиран, тъй като сръбската икона му се изплъзнала. И затова си бил виновен самия той. Поп фолк певецът дълго време се подготвял за дует със своя сръбски идол.

Дори подготвил своите партии и дори организирал снимките.

Но изведнъж всичко утихнало. Цеца спира да му вдига телефона и в един момент Васко разбира, че огромния му блян се изплъзва между пръстите му като морски пясък.

Защото, въпреки първоначалния ентусиазъм и от двете страни, в крайна сметка Цеца Величкович решила да накаже Азис.

Вдовицата на Аркан не успяла да преглътне факта, че костинбродският славей е ударил рамо на най-голямата й врагиня-Йелена Карлеуша, пише LifeOnline.bg. .

Публична тайна е, че двете колежки не могат да се дишат.А нашият Васко участва в песента на модерната сръбска певица „Оставям те”.

Парчето е заснето и по телевизията, а Азис участва само във видео стената. Песента е натрупала солидна популярност в най-гледания музикален канал за видео споделяния.Има над 32 милиона посещения за година и стотици хиляди харесвания.

Само че Азис не споменава това свое дуетно участие в песента на врагинята на Цеца.И това така взривило кралицата на сръбския турбо фолк, че тя моментално отсвирила Краля на поп фолка.

„Всичко, което прави Цеца е безплатна реклама. Азис със сигурност няма да й помогне“,пък е мнението на 39-годишната Йелена Карлеуша.

Съпругата на сръбския национал Душко Тошич, който играе за турския тим Бешикташ твърди, че нейната песен „Оставям те” ще стане по-голям хит от проваления дует на Цеца с Азис.

Цеца Величкович склонила след хиляди обещания и обаждания да даде прошка на Азис. Но после размислила, че жертвата не си струва и не се съгласила да прави обща песен с Азис. Така парчето си остава за нашия певец, който скоро ще го презентира.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 308 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook