Клюки от България 

Чалгата удари дъното! Преслава и Фики вече струват само 5 лева!

Предстои традиционния концерт на телевизия „Планета“, с който се отбелязва рожденият й ден. И този декември събитието няма да бъде пропуснато. То ще се състои на 4-ти, а организаторите амбициозно са наели най-голямата зала у нас – „Арена Армеец“, узна HotArena.

Впечатляващото този път обаче са цените на билетите – най-скъпият струва 20 лева, а най-евтиният е 5 лв. – по-малко от кутия цигари.

Така чалгата призна краха си и счупи рекордите за най-евтини пропуски. Още в края на август, дни след като билетите бяха пуснати в продажба, пропуските от 5 лв. свършиха. Митко Пайнера и екипът му се принудили да обявят символични цени, за да си гарантират, че ще има достатъчно публика и залата ще бъде поне наполовина пълна, писа „Галерия“.

„Известно е, че феновете на лекия жанр са предимно деца, които няма как да платят скъпите билети. Не са много възрастните хора с образование и професия, които ще отидат на концерт на „Пайнер“. В случая се залага на количество, а не на качеството“, коментират музикални продуценти.

Веднага възникнал спорът коя от всички примадони да закрие концертът. Миналата година това място бе отредено на Анелия, но тази сигурно ще бъде отсъдено на Емилия. През декември Преслава ще дундурка бебе, но заявила, че няма да изпусне изявата. За Галена не е ясно дали ще присъства изобщо.

На страницата на „Планета“ пуснаха и анкета кои звезди феновете искат да видят на концерта и се оказа, че уж големите имена далеч не са толкова желани. Яница и Джулия, които са отскоро на сцената и не демонстрират висок стандарт и излишен лукс.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 81 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook