Клюки от България 

Луна заби 90-годишен милионер! Бил приятел на бившия ѝ!

Роднините на покойния приятел на скандалната фолк дива и до днес хвърляли вината за внезапната му смърт върху нея, защото с приумиците си да предлага брак на премиера Бойко Борисов в ефир, за да е интересна, разочаровала дълбоко любовника си. Черната вдовица Луна обаче бързо хвърлила траура и заменила дългогодишния си партньор с неговия пръв приятел.

Макар да се слави с вулгарното си творчество, певицата никога не е забърквала любовни афери със свои колеги, нито пък е участвала в любовни триъгълници. Открай време сърцето ѝ принадлежеше на покойния Мехмед, с когото се запознали преди почти 20 години. Тогава блондинката била прохождаща в чалга жанра. Турчинът я харесал по време на участие в южната ни съседка. Запознали се, а след това искрата пламнала помежду им. Именно на него Луна държи успеха в кариерата си и финансовия лукс, с който парадира в обществото.

Любовната връзка между Мехмед и Луна вървяла като по масло, като се пропусне немаловажният факт, че турчинът бил щастливо женен с няколко деца, внуци и дребни правнуци. Семейните му ангажименти станали причина двамата да не стигнат до брак. Луна обаче не страдала от този факт. Мехмед постоянно угаждал на капризите ѝ. Подпомогнал я да се сдобие със собствен дом в престижен столичен квартал, който заедно обзавели с помощта на специалисти по вътрешен дизайн. Легенди се разказват за имението на Луна, в което имало стая за обувки, стая за рокли и стая за спортни дрехи. На разположение на дамата имало домашна помощничка, която се справяла отлично с всички домакински задължения, в които влизало дори правенето на кафе – нещо, с което блондинката показа, че не може да се справи в сегашното си участие в шоуто.

Източник: hotpoint-news.com

Facebook коментари
(Visited 282 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook