Клюки от България 

Луна крие дебела ромска жилка! Певицата се е прекръстила два пъти!

Туркиня ли е Луна, на колко е години, каква религия изповядва, кое е родното ѝ място и наистина ли Луна е рожденното ѝ име? Сюрия въпроси, които не спират да вълнуват зрителската аудитория, свързани с една от най-ексцентричните участнички в „Биг Брадър: Most Wanted”, пише „Уикенд“.

От месец ексцентричната блондинка къса нервите на съквартирантите си в Къщата в Нови хан, а възрастта на изпълнителката на „Бягайте, крачета” често се превръща в тема на разговор между останалите съквартиранти.

Някои от тях дори предполагат, че Луна отдавна е прехвълила 50-те. Самата тя обаче многократно подхвърля пред камерите, че е само на 30. Паметливи зрители обаче си спомнят, че звездата на Луна изгрява в средата на 90-те.

Още от 15-годишна ексцентричната блондинка пеела в кръчми по морето, но криела истинската си възраст и се представяла за 18-годишна. Не е тайна, че певицата от лекия жанр не е чистокръвна българка и е родена в един от смесените райони в Шуменско.

Рожденото ѝ име е Лухче, а години по-късно, когато тя се срамувала от собственото си название, блондинката се преименува в общината с артистичния си псевдоним Луна. Певицата не спира да повтаря, че е от Шумен, пропускайки факта, че прекарва първите си години в село Вехтово, в обкръжението на баба си Иванка, която е майка на баща й Йордан.

Нейни съученици свидетелстват, че разпространената мълва за рожденното ѝ име Лухче не е вярна. Открай време си я знаели като Даниела, но пък други твърдят, че тя получила това име по време на Възродителния процес.

Любопитен е фактът, че въпреки цялата си показност Луна не обича да говори за семейството си и никога не го е показвала на бял свят. Според запознати от шуменския регион това се дължи на факта, че блондинката се притеснява от произхода на баща си, в чиито вени тече турска и циганска кръв.

„Каква туркиня е Луна? Израснала сред турчета и помаци, заради което проговори турски, но защо не я попитате откъде знае цигански?”, хвърлят бомбата нейни отколешни познати.

Източник: novinite.top

Facebook коментари
(Visited 377 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook