Горещо 

Инфарктен полуфинал! Такова нещо никога не се беше случвало в историята на българския „Х фактор“, всички са шокирани!

Инфарктни събития в „Х фактор“. Зрителите станаха свидетели на исторически полуфинал. За първи път в историята на родното издания на музикалния формат до финал достига група. Момичетата на Любо от 4 Magic успяха да получат достатъчно зрителска подкрепа и ще ги гледаме другата неделя в битка за победата.

Освен тях по волята на зрителите, без да излиза за дуел тази вечер с останалите, се класира и Ева. Три девойки от отбора на Саня изпълниха своите спасяващи песни на сцената. Този път обаче менторите нямаха право да избират коя от тях да продължи.

Всичко се реши от вота на зрителите. За него останаха да се борят Милена, Мирослава и Йоана. От тях досега само малката Мира е била на елиминации срещу Теодор, но успя да се пребори. Битката бе жестока а участничките наистина дадоха абсолютно всичко от себе си.

За жалост този път от сцената на „Х фактор“ трябваше да си тръгнат двама участника, а на финала да останат само трима. През цялото време менторката бе със сълзи на очи, представяйки момичетата си, които се бореха за оставане.

След тежкия музикален сблъсък между красавиците, от предаването си тръгнаха Мирослава и Милена. И така всички ще гледаме оспорван финал между едни от най-големите гласове в предаването – 4 Magic, Ева и Йоана.

Източник: Blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 159 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook