Клюки от България 

Лили Иванова с нов рекорд! Печели 900 бона за 72 часа

Лили Иванова ще мине без коледен концерт тази година. Изпълнителката ще изнесе три концерта в зала 1 на НДК в края на седмицата, а общите приходи от събитията се очаква да стигнат почти милион.

Билетите за грандиозните спектакли вече са раздадени, а за Лили тази сума е чиста печалба. Певицата трябва да плаща за наем на залата, осветители, артисти и прочие, но дори и след тези разходи й остава внушителна печалба.

Средните цени, на които търгуват билетите за някой от трите й концертът е около 80 и 90 лв. Капацитетът на залата е 3300 места и тя със сигурност е препълнена. Освен това, само от реклами на концертите Лили прибира още няколко хилядарки към сметката си, което е малка част от всичко, пише „България днес”.

Концертите в София всяка година носят солидни дивиденти на Лили Иванова. Певицата забогатява от тях с почти милион.

Изпълнителката на „Ветрове” направи два концерта през 2017 година в НДК, като тогава успя да спечели почти милион.

Тогава залата пак се пукаше по шевовете, а тази година Лили предпочете да направи три, за да могат феновете й да я видят на сцената.

Преди години тя направи спектакъл на „Арена Армеец”, но заради високите наеми се отказа да повтаря и предпочете залите на НДК. Тук сумата, която плаща е в пъти по-малка при това и за трите концерта.

Лили цяла година имаше участия в различни градове на страната, а всеки неин концерт беше изкупуван моментално. Певицата няма загуби, а освен това в София винаги печели двойно от участията си.

Тази година обаче Лили не планира да прави коледен концерт, а вместо това ще си вземе почивка. Въпреки огромните хонорари, които й предлагат, певицата отказва категорично всички оферти.

Все пак коледен концерт може и да има, но само ако Лили се чувства достатъчно добре за него. Иначе певицата е подготвила три нови песни за софийската си публика, а мотото на изявите й е „За пълноценни мигове с музиката”.

Специален участник на концерта й ще бъде ученикът на Астор Пиацола–Жилберто Перейра.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 288 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook