Клюки от България 

Ева от „Тоника“ за Ваня Костова: Тя лесно се поддава на чуждо мнение (Вижте още)

Ева от „Тоника“ разкри какво мисли за Ваня Костова, както и за останалите съквартиранти от „ВИП Брадър“. Певицата определя участието с риалити формата като полезно. „Полезно е всяко едно такова участие, защото виждаш себе си в малко по-друга светлина. За себе си мога да кажа, че бях доста обрана , но показах себе си – аз съм си такава.

Не съм силно контактна, макар в Къщата да си говорех с всички. Като че ли заради разликата в годините ни имаше някаква издигната бариера. Сметнах за по-добре да не бъда толкова открита, защото не ми отива на годините“, споделя Ева пред „Шоу“.

Ева споделя също и какви са отношенията й с Ваня Костова извън риалити формата. Във визитката си Ваня заяви, че колежката й има проблем с алкохола и прави черни магии.

„Успях да видя нейната визитка! Ваня е много чувствителна и смятам, че се поддава на чужди мнения. Някой й е натикал тези неща в главата и тя нямаше какво друго да каже. Не знам защо така е постъпила, тя си решава. Въобще не й се сърдя. Познаваме се много добре, че да изпадам в такива помрачения. В крайна сметка „ВИП Брадър“ е една игра“, казва Ева.

Певицата още веднъж потвърди тезата си, че думите й срещу Мира Добрева са били игра.

„Продължавам да твърдя, че това нещо го направих умишлено и то още първата седмица. Не мога да имам мнение за някого, който не познавам и виждам за първи път в живота си. Опитах се да вляза по някакъв начин в играта, защото имах затруднение в номинирането и аргументирането. Не очаквах, че тя ще се разплаче, но накрая разбра каква е била моята цел“, споделя Ева за конфликта си с Мира Добрева.
Ева разкри какви са отношенията й с Ваня Костова извтн Къщата сн.

Ева споделя също, че не чете преса и не се интересува какво се пише и говори за нея.

„Живея си моя живот, зная коя съм и въобще не влизам в такива конфронтации с когото и да било“, казва тя.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook