Клюки от света 

Личната гадателка на принцеса Даяна направи смразяващи разкрития за деня на нейната смърт

Симон Симънс, която освен гадателка, е приятелка и довереница на принцеса Даяна, разкри пред света последните й думи малко преди катастрофата. Преди зловещия инцидент Лейди Ди оставила съобщение на телефонния секретар на Симон.

Принцесата съобщила, че я мъчи нарастваща параноя.

Всъщност тя оставила 10 съобщения, но екстрасенската реши да разкрие съдържанието само на две от тях. Симон е убедена, че смъртта на принцесата не е в резултат на инцидент и е била инсценирана и за това се страхува да говори.

59-годишната гадателка споделя още, че в деня на преждевременната си смърт принцесата е смятала да разобличи „опасни международни търговци на оръжие“.

Майката на Уилям и Хари планирала да замине за САЩ, за да избяга от публичното внимание.

Гадателката разкрива, че принцесата не е била влюбена в бизнесмена Доди ал Файед, а в сърдечния хирург д-р Хаснат Хан, с когото смятала да се събере.

Симон Симънс споделя, че пред нея Даяна разкрила най-големите си интимни тайни. Покойната принцеса разкрила, че не може да има интимна връзка с мъже с космати гърбове.

Гадателката предполага, че ако принцесата на народа беше жива, „щеше да донесе светлината, която винаги е била около нея, в тези тъмни дни“, пише Марица.бг.

Facebook коментари
(Visited 16 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook