Клюки от България 

Ивана каза цялата истина за „Пайнер“

Няма човек, който да не знае коя е Ивана и поне веднъж да е танцувал на нейна песен. Тя се наложи на пазара като различен продукт и не случайно я обявиха за „Мегазвезда“.

Вече 21 години работи съвместно с фирма „Пайнер“, но последните години феновете не ги отчитат като особено успешни. Това породим слухове, че изпълнителката на „Нещо нетипично“ ще бъде поредната звезда, която ще напусне издателите си и ще продължи пътя си сама.

 

Навръх Кръстовден Ивана се разчувства и сподели с почитателите си каква я кара да изпадне в това емоционално състояние. А в основата е „Пайнер“. От думите й става ясно дали обмисля да се махне от димитровградската компания.

„С годините все повече се убеждавам, че няма случайни неща и ще ви споделя защо. Преди 21 години точно на този ден- 14-ти септември, подписах договор с музикална компания „Пайнер“ и това промени живота ми. Тогава не знаех, че това е толкова специален ден. Има предопределени неща, които никога няма да намерят обяснение, затова вярвам, че единствено Бог „знае“ какво и кога да ти даде! Трябва само да му се довериш и благодариш“, пише Ивана в социалните мрежи.

През далечната 1999 г. Ивана и „Пайнер“ си стискат ръцете и още с първата песен се вижда, че ще имат успех. Само след година измества Глория от всички класации – нещо, което до този момент никой не можеше да стори. Прибира най-престижните награди, прави запомнящи се хитове, но в последните години избяга от комерсиалното звучене и загуби своите позиции в музикалните класации, но все още се радва на уважение и признателност.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook