Клюки от България 

Колега полудя от любов по Гала

Пеещият панелист на Гала Юлиан Константинов е влюбен в нея и всячески се стреми да я впечатли. Ководещият в предаването „На кафе“ повече от година имал копнежи към шефката си, които обаче пазел в дълбока тайна. Само най-близките хора на оперния певец са запознати със симпатиите му към плевенската блондинка, пише „Уикенд“.

„Юлиан много харесва Гала и се надява някой ден да му обърне внимание. Винаги е твърдял, че биха били много подходяща двойка“, издават от обкръжението на Константинов.
Двамата имат само година разлика, имали доста общи теми и виждания за живота.

„Тя е интелигентна, успяла, има класа, красива е, поддържа се. Бихме били идеални. Много си приличаме и допълваме“ – заявявал оперният певец пред приятели и тайно се надявал Гала да се раздели с дългогодишната си половинка Стефан.

Припомняме, че оперният ас се раздели тайно със съпругата си Юлия. Тя визуално доста прилича на Гала – висока, дългокрака, руса и красива. Заради това не е чудно, че панелистът от „На кафе“ има симпатии съм плевенската тв звезда.

„На живо Гала е още по-хубава, тя е невероятен професионалист“ – заяви в едно от интервютата си 55-годишният брат на бившия ни волейболен национал Пламен Константинов.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 117 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook