Клюки от света 

Кой е очаквал това от Меган Маркъл! Направи нещо невиждано на юбилея на кралицата СНИМКИ

Изненадващ ход направи Меган Маркъл при завръщането си във Великобритания. В четвъртък бе честването на платинения юбилей от управлението на кралица Елизабет II, а цял свят бе вперил очи натам и освен всичко дебнеше появата на принц Хари и Меган на почетния балкон.

Въпреки че двойката не участва по време на церемонията към балкона, то в мрежата се появиха кадри от прозорците на Бъкингамския дворец. На тях се вижда как херцогинята на Съсекс общува с принцесите Лева Тиндал и Савана Филипс, а след това се присъединява към принц Хари и херцога на Кент.

Именно в този ден обаче Маркъл стори нещо, което абсолютно никой не очакваше и успя да шокира кралица Елизабет II – да спази протокола. За повода Маркъл бе заложила на тъмносиня рокля с голи рамене, а визията й бе допълнена от шапка със синя панделка. Крайният вид бе завършен с диамантени обеци.

Херцогинята беше облечена строго по кралския протокол за първи път от март 2020 година насам. Точно тогава, преди две години тя и любимият й се появиха за последно като действащи членове на кралското семейство, припомнят от jenata.blitz.bg.

Източник: marica.bg

 

 

Facebook коментари
(Visited 94 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook