Риалити 

Бърза като светкавица след отказа на Виктор: Участничка в „Ергенът“ се сгоди СНИМКА

Само няколко седмици след края на предаването „Ергенът“, една от участничките вече е сгодена, но не за Виктор Стоянов. Щастливката, която получи пръстен, е Ева Георгиева. Изпълнителката каза „Да“ на приятеля си Алекс Кипров, който я изненада с бижуто навръх рождения и ден край езерото Комо в едноименния град, писа „България Днес“.

Двойката си подари почивка в Милано, но откача за ден до райското място. Ева сама се похвали с годежа си. Певицата показа огромния пръстен, който получава от любимия си.

Бъдещият съпруг на Ева също като нея е музикант. Син е на популярния композитор Александър Кипров. Младежът и Ева са заедно от няколко години. По думите на певицата когато влиза в „Ергенът“ двамата са били разделени.

„След „Ергенът“ се върнах при Алекс“, разкри преди месец и Ева. Според слуховете певицата влиза в шоуто заради още популярност.

„Отседнали сме в Милано, но прекарахме рождения ми ден край езерото Комо. Градчето е като от приказките, навсякъде има лебеди и е много красиво. Има и паметник на Пенчо Славейков, който е живял тук“, споделя Ева.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 86 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook