Клюки от света 

Кари от „Сексът и градът“ лъсна полугола на 54 години, наляла е килца в… СНИМКИ

Сара Джесика Паркър, която е позната на повечето хора след ролята си на Кари Брадшоу в хитовия сериал „Сексът и градът”, винаги е била доста слабичка.

Това лято обаче красавицата явно е натрупала малко излишни килограми и то на едно доста специфично място, показват нейни полуголи снимки.

Папараци са спипали Паркър на плажа в цял бански, който обаче не се справя с криенето на излишните мазнинки.

Злите езици отбелязват, че ако Джесика е била малко по-млада, то нищо чудно след тези снимки да бяха плъзнали коментари, че е бременна.

Фенове на актрисата обаче възразиха и се обединиха около тезата, че актрисата изглежда прекрасно за своите 54 години. Нямало все пак да й навреди, ако правела малко повече упражнения, добавят те.

Все пак любимата на милиони Кари Брадшоу няма амбиции да има идеална фигура. Според нея няма смисъл да гледа назад към отишлата си вече младост. Факт е че тя въобще не се страхува от старостта. Джесика многократно е казвала пред репортери:

„Да, остарявам. Това се случва с всеки. Всяко цвете рано или късно вехне. Случва се пред очите ни. Какво мога да направя? Да се правя на луда и да не пускам миналото?”, пита тя.

Паркър е критикувана, че въпреки красотата си, не се поддържа достатъчно. Преди време тя се появи на червения килим с множество бръчки и отпусната кожа на ръцете.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 68 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook