Клюки от България 

Бившата жена на Бойко: Сърцето ми е разбито!

Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов и майка на единствената му дъщеря Венета изля душата си в драматична публикация в социалната мрежа „Фейсбук“.

В профила си там Стела Костова, която от години живее в Лос Анджелис, се възмути от коварното отношение на хората към животните.

„Сърцето ми е разбито. Защо хората постоянно доказват, че мнозинството от тях не са добри. Какво се случва с човечеството? Отидох до магазин „Петс Март“, за да взема шампоани за моите Айра и Бетина.

И ето ги тях… бездомни кучета и котки, предадени от хората, които са били техни семейства. Търсейки нови стопани, размахвайки опашки, душите им гледат право в очите ни, искайки състрадание и любов.

Сърцето ми се къса, когато видя 14-годишен пудел, свит на стола, тих и уплашен, когато видя безпомощно чихуахуа, само с три крака, скачащо край оградата… и всички останали кучета, малки или големи, пухкави или не, чакащи хорската милост.

Защо някой от вас не ги вземе? Те са живи същества, имат нужда от грижи завинаги. А тези, които видях днес, всъщност са обгрижвани от състрадателни и предани хора. Никога не съм виждала приют за животни.

Това сигурно е най-тъжното място. И само мога да си представям какво е в кланиците и кк мнозинството от вас ядат тези безпомощни същества… Хората не заслужават животните“, написа д-р Костова на английски език, цитира „Ретро“.

Самата тя е стопанка на две кучета, които обгрижва като свои деца. Те я придружават навсякъде, а по-голямата част от свободното й време е посветено на тях и градинарството, което е другото й любимо хоби.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 85 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook