Клюки от България 

Изненада! Бориса Тютюнджиева роди тайно

Бориса Тютюнджиева скри най-важните моменти от личния си живот с такъв майсторлък, че успя да изненада дори и най-близките си познати и приятели.

Бившата моделка хвърли в потрес социалните мрежи, след като се оказа, че е сключила тайно брак и даже очаква първото си дете съвсем скоро.

Нещо повече! Красивата брюнетка вече е станала майка, гласят горещи информации, тиражирани в публичното пространство, а причината да пази толкова дълбока тайна, била суеверие, пише „Уикенд“.

Наскоро Бориса пусна пикантен кадър в профила си в мрежата, на който е с бременно коремче и красива годежна халка на пръста. „Любовта носи любов! Разполагам с всичко, което обичам, и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е само чисто сърце“, пише красавицата, а с това, което показа, предизвика вълна от положителни реакции и поздравления.

Близки до брюнетката издават, че тя е станала майка преди седмица на момиченце, което засега не желаела да показва никъде, твърди още изданието. До момента Бориса не е разкрила официално и имено на мъжа до себе си, но според слуховете става въпрос за младия бизнесмен Марио Захаринов – син на Димитрина Захаринова, която стана известна през 2006-та покрай корупционния скандал с бившата шефка на НАП Мария Мургина. Захаринова бе нейна дясна ръка.

Марио и брат му Любомир имат собствен бизнес, за който се твърди, че не вървял много добре, но пък това не пречи на младоженеца да прави щедри подаръци на своята любима. За Свети Валентин тази година, например, той й подари луксозен мерцедес за 120 000 лева. Освен това се говори, че й купил апартамент за цял милион в центъра на София. Брак пък й е предложил във Флоренция още преди две години. Голямата сватба пък, била отложена заради пандемията.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 34 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook