Клюки от света 

Холи Бери грабна кърпа и целият свят полудя от това, което направи

Тялото на Холи Бери е просто перфектно оформено и изваяно. Преди време от jenata.blitz.bg споделихме с вас една от малките си тайни за младежкия вид на 51-годишната актриса.

Сега обаче се оказа, че Холи Бери прави „разни неща” с кърпа, по които целия свят полудя. И не, не си мислете глупости. Оказа се, че тя тренира именно само с една кърпа.

Обикновено тренировките ѝ изглеждат прекалено сложни за домашни условия. Въпреки това, звездата наскоро сподели една бърза тренировка за корем, която не изисква никакво специфично оборудване. Всичко, от което се нуждаете, е една кърпа. Да, кърпа.

Тя и нейният треньор, Питър Лий Томас, демонстрират петте си любими упражнения за корем. И всяко от тях включва изключително важното приспособление, което се надяваме всички от вас да имат вкъщи – кърпата!

Холи добавя: „Тази бърза тренировка изолира различни коремни мускули и ще запали целия ви корем, независимо къде се намирате. „Грабвайте кърпите и да започваме”, призовава още тя.

Коремни преси до седнало положение с изправени рамене

Седнете със свити колене и стъпала на пода. Вземете кърпата и я дръжте с изправени пред вас ръце. Бавно се спускайте назад докато гърбът ви докосне пода, а ръцете са изправени на нивото на раменете. След това се върнете в седнало положение. Ръцете са изправени през цялото време. Повторенията трябва да са 10-20.

Руско завъртане с изправени рамене

Седнете на пода със свити колене и кръстосани стъпала във въздуха. Вземете кърпата и я дръжте здраво с изправени ръце. Бавно завъртете изправените си ръце наляво, докато лявата ви ръка докосне пода. След това повторете същото и надясно. Всичките ви мускули трябва да са стегнати през цялото време. Отново се повтаря 10-20 пъти.

Клек, скок и бърпи

Държите кърпата зад главата си на нивото на раменете. Клякате и изнасяте кърпата до пода. Оставяте кърпата на пода, прескачате я и правите бърпи. 10-20 повторения.

Български напад с изправени рамене

Хващате здраво кърпата над главата си с изправени рамене. Напад назад с десния крак и връщате крака обратно като събирате коляното и ръцете си. Повтаряте същото и с левия крак. Отново 10-20 повторения.

Скейтър

Поставете кърпата на пода в права линия и осигурете достатъчно място в помещението, за да можете да я прескачате. Скачате от лявата страна на кърпата, кръстосвате десния си крак зад левия, като левия е в полуклек. След това повтаряте с десния крак. 10-20 повторения.

Кой да предположи, че външният вид на Холи Бери се дължи само на една кърпа? Е, вече го знаете.

Източник:blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook