Клюки от света 

Григор Димитров гостува на тъщата и тъста за Коледа! Ще поиска ли ръката на Никол?

Напук на слуховете, че тенис ракета номер едно у нас и гъвкавата поп дива се разделят, това не е истина. Двамата са станали още по-влюбени и прекарват всеки един миг заедно.

„Григор ме прави щастлива. Кара ме да се чувствам радостна и да се усмихвам непрекъснато. Въпреки че имаме своите служебни ангажименти, той умее да прави всеки миг, когато сме заедно, вълшебен”, твърди влюбената Никол.

Двамата вече имат планове за коледната вечер. Гришо ще бъде гост в дома на любимата си в Лос Анджелис. Хасковлията няма нищо против да прекара най-светлата вечер в компанията на бъдещата си тъща и семейството на своето гадже.

Това призна самата изпълнителка в интервю пред списание „Reveal“.

Смуглата красавица разкри какви са предпочитанията на двамата. Те желаят да бъдат заедно и сами, вместо да ходят на шумно парти.

И за двамата идеалната вечер е дългите разходки, хубавата храна, интересен филм. И за край на вечерта чаша червено вино и красива музика. Така Никол Шерцингер и нейния Гришо си представят времето, което прекарват заедно.

Певицата призна още една своя тайна.

„Преди да се запозная с Григор, нищо не знаех за тениса. За този красив спорт научих много след като двамата станахме приятели. Научих за тениса едва след като гледах за първи път негов мач. Сега може да се похваля, че съм познавач на този красив спорт”, споделя звездата.

Напук на клюките, че двамата ще се разделят заради многобройните си ангажименти, те доказват съвсем друго. И то е, че могат да се справят перфектно с всичко, включително и с това поредно предизвикателство.
Според слуховете Гришо Димитров ще поиска ръката на своята любима от родителите й на Коледа.

Те вече са се представили на семействата си и прекарват все повече време заедно. Поп дивата не веднъж е казвала, че е готова да стане майка. Дали желанието й най-после ще се сбъдне, бъдещето ще покаже.

Източник: zajenata.bg

Facebook коментари
(Visited 118 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook