Клюки от България 

Да има Деси Банова до себе си струва скъпо на Росен Плевнелиев! Бившият президент харчи като луд, сумата вече е космическа!

Казват, че щастието и любовта нямат цена, но тази приказка не е меродавна за президента на България (2012-2015) Росен Плевнелиев . Влюбеният до уши в синоптичката от Нова тв Деси Банова бивш държавен глава е развързал здраво кесията, за да направи щастлива дългокраката блондинка.

За петте месеца откакто са официално гаджета Плевнелиев е профукал около 300 000 лева по Деси Банова, изчисляват не без завист колежки на синоптичката, твърди в. „Уикенд“.

Сред ярките доказателства за любовта на Росен към Деси Банова е поръчаният от 53-годишния дипломиран инженер е автомобил „Тесла“ за синоптичката. Возилото струва 140 000 лева и се очаква всеки момент да пристигне от Америка. „Росен реши да изненада Деси с нова кола, докато двамата бяха в Щатите миналия месец. Там президентът участва на международния форум в Ню Орлиънс и взе изгората със себе си.

Докато Плевнелиев бе зает като делегат на форума, Деси разгледа забележителностите на града, а накрая тя бе сюрпризирана с покупката на автомобила. Новата „Тесла“ ще пристигне в средата на януари в България, тъй като пътува по море“, издават колежки на знойната блондинка. Луксозният електроавтомобил не е единственият баровски дар, който влюбеният Плевнелиев прави на синоптичката. „Деси никога не е била толкова обгрижвана макар винаги да е имала взаимоотношения с богати мъже.

Буквално всеки ден получава цветя и различни подаръци от Плевнелиев. Той й е извадил златна карта на „Дойче банк“, с която тя може да пазарува на воля из цял свят. Плевнелиев е милионер и ВИП клиент на немската банка“, впечатлени са близки до Деси Банова.

По време на американската ваканцията на красавицата Росен я изненадал и с друг подарък – последен модел Айфон Х. Освен това президентът бил щедър и към дъщерята на възлюбената си – Йоана. Малката също получавала ежедневни подаръци. За последно доведеният й татко Росен я изненадал с ховърборд. Освен това Плевнелиев поел ангажимент да изучи 10-годишното момиче в чужбина. Най-голямото щастие за свикналата отдавна на лукс Деси Банова все пак не са подаръците, а новите светове, които опознава покрай статута си на любовница на държавния глава, който все още не се е развел със съпругата си Юлияна.

Откакто са заедно, Плевнелиев и Деси Банова са посетили на 2 пъти Америка, отскочиха до Лондон, за да гледат триумфа на Григор Димитров на финалния турнир на АТП, а сега стягат куфарите за ваканция в Шанхай.

В Китай Банова и Плевнелиев ще изкарат една седмица, като само самолетните билети за бизнес класата до Китай струват 5000 долара. Двамата ще отседнат в апартамент в 5-звезден хотел, като престоят им в Азия ще струва близо 20 000 долара. „След всичко това планират да отскочат до Сингапур, но това пътуване не е много сигурно.“ Преди очакваното с огромен трепет азиатско турне най-странната, а според някои и комична светска двойка в България предприе няколко пътувания в Европа.

Плевнелиев заведе Деси в Естония, като двамата изкараха 4 дни на Балтийско море, след това президентът разведе синоптичката за 3 дни из Франкфурт и Мюнхен, а най-честата дестинация на влюбените е Гърция. За петте месеца откакто са заедно, Росен и Деси са посетили южната ни съседка поне 4 пъти, като отсядат в имението на дипломирания инженер в Халкидики, така и в реномирани хотели в Атина.

Засега двойката живее в центъра на София, в апартамент на Росен Плевнелиев, купен от президента преди 8 години. Бившият държавен глава е предоставил просторния си мезонет в затворения жилищен комплекс „Резиденшъл парк“ на съпругата си Юлияна Плевнелиева.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 799 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook