Клюки от България 

Галена избесня! Преслава окраде жестоко ВИДЕО на бившата си най-добра приятелка

Враждата между Преслава и Галена не само не стихва, но продължава с пълна сила и нови атаки. Ябълката на раздора този път е последната песен на добричлийката „Обратно в играта“. Оказало се, че голяма част от кадрите били взаимствани от клипове на Галена.

Най-голямо е сходството с екранната визия към песента „Една жена“, която излезе преди три години. В нея действието се развива на фона на големи римски колони, а група мъже в черни костюми са обкръжили Галена. Случайно или не, точно такива са голяма част от сцените и в последното видео на Преслава, писа „Галерия“.

Според специалисти обаче изображението не било заснето достатъчно професионално, а актьорското поведение на певицата било доста спорно. Сходствата се откриват и с друг клип на Галена към последното й парче „Прото шоу“, което излезе в края на декември миналата година.

Видеото бе обявено за най-доброто, правено през 2017-а. Акцент в него са кадри на бухал, а само два месеца по-късно Преслава снима във видеото за „Обратно в играта“ гарван. Черната птица е снимана почти през цялото време, без да става ясно какво общо има с текста и сюжета.

Фенове на Галена са категорични, че Преслава краде от творчеството на конкурентката си само за да я дразни.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 178 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook