Клюки от България 

Ето коя е новата на д-р Енчев, която зае мястото на Теди Велинова СНИМКА

Бившият съпруг на Теди Велинова доктор Ангел Енчев отново се носи на крилите на любовта.

Пластичният хирург е щастлив със своя колежка – медицинската сестра Вера Хаджийска, с която прекара рождения си ден в Италия.

Двамата вече не крият връзката си, но я демонстрират предимно в чужбина, защото след отпадането на мерките срещу коронавируса непрекъснато пътуват. Вера Хаджийска също има брак зад гърба си, от който има един голям син, навършил 18 години.

Енчев е татко на две деца – момче и момиче, от връзката си с бившата манекенка, която той напусна. Теди Велинова далеч не била вечно усмихнатата, нежна и предана половинка, за каквато се представя още от началото на връзката си с доктор Енчев, пише „Хотнюз“.

Напротив – в ежедневието си с него била вечно недоволна, мрънкаща и язвителна. Любимото ѝ занимание било да критикува своя мъж и да се подиграва на всеки негов дребен недостатък.

„Любима тема на Теди бяха проблемите на Ангел с килограмите“, твърдят близки до семейството. Наскоро Велинова чукна 44 години, но напредването на възрастта не я притеснява. Бившата манекенка сподели, че е много доволна от живота си в момента. Похвали се още, че има и нов мъж след развода с Енчев. „44 са новите 24! Благодаря ти, любов!“, написа рожденичката в социалната мрежа, без да уточнява самоличността на въпросната „любов“. Тя показа как духа свещички, поставени върху шоколадова торта.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 937 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook