Клюки от България 

Драмата е голяма: Синът на Рени ѝ разби сърцето СНИМКА

Попфолк звездата от близкото минало Рени тези дни имаше двоен празник, който стопли сърцето ѝ, но имаше нещо, което намали щастието ѝ наполовина. Певицата направи кръщене на по-малкия си син Аспарух, а ритуалът се състоя навръх нейния рожден ден. Гости на празненството са били само най-близките от обкръжението на талантливата звезда.

Изпълнителката на хита „Като птица“ показа много снимки от кръщенето на сина си, но вниманието на по-наблюдателните фенове бе приковано от липсата на брата на Аспарух.

„Кръщенето на малкия ми син Аспарух съвпадна с моя рожден ден! Християнското ни семейство се увеличи с още един член. Приятели и роднини уважиха събитието, което беше в тесен кръг“, сподели Рени в социалните мрежи.

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук

Големият й син Борис не присъства на нито една снимка, което затвърди слуховете, че момчето не живее при майка си. Появиха се твърдения, че 17-годишният Борис е тръгнал по лош път откакто не живее при Рени. Със сигурност сърцето на певицата се къса, че големият й син не уважи празника на брат си и че не може да общува нормално с него. Вероятно тя се надява, че с годините той ще се успокои и ще си даде сметка какво е направила за него.

Певицата и бащата на момчетата са в обтегнати отношения и той също не е сред присъстващите на кръщенето на сина си. Рени не веднъж е казвала, че не получава помощ от него, тъй като бил бесен, че пред цяла България разкри изневярата му и реши да се разделят, пише show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 972 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook