Семейство 

Ето кой известен певец стана баща за втори път

Победителят от втория сезон на „Мюзик Айдъл“ Тома Здравков стана баща за втори път, похвали се в социалните мрежи самият той.

„Константин Тома Здравков се появи на бял свят, точно в 9:35 часа, тази сутрин! Благодаря на смелата му майка Виктория Здравкова, на д-р Майсторов, д-р Чорбова и целия прекрасен и грижовен екип на МБАЛ Вита!!! Приключението на сем. Здравкови става все по интересно!!! Приятели, роднини, мили хора, ЛИКУВАЙТЕ!“, пише рок певецът в профила си във фейсбук.

Колегата му от първия сезон на „Мюзик Айкъл“ Теодор Койчинов беше сред първите, които му честитиха радостната вест, пише „Телеграф“. „Браво на бащата и пожелания за най-бързо възстановяване към силната майка! Възхитително! Здраво и щастливо дете да расте, за радост на родителите си! Наздраве!!!“, заяви бившият солист на рок група Импулс. Музикалният директор на сегашния сезон на „Гласът на България“ Борислав Бояджиев – DJ Борче също се включи в поздравите: „Да е жив и здрав и честит на този свят Константин! Наздраве! И браво на Мама!“. „Браво, майсторе:) Поздрави мама“, добави и колегата му Дани Огнянов.

Константин е втората радост в семейството на Тома и Виктория. На 13 декември 2017 г. двамата станаха родители за първи път. Булката на певеца го дари с дъщеричка, която нарекоха Алиса. Тя се роди точно 40 дни след като музикантът стана чичо на племеницата си Анастасия. Тогава Здравков нарече малката „моето най-голямо щастие“. Майката на пазарджиклията се пренесе при младото семейство в София, за да помага за грижите на внучките. Тома и Вики се ожениха през 2016 г., а се запознали година по-рано на негово участие.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 143 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook