Риалити 

Ергенът Виктор Стоянов хвърли в ужас „Денсинг старс“ с този разказ

До старта на новия сезон на „Денсинг старс“ остава съвсем малко, а изненадите в него от страна на новите участници, явно още отсега ще предизвикват интереса. Особено пък, когато те си признават, че нямат нищо общо с танците.

Такъв се оказа случая на Виктор Стоянов, когото зрителите познават от участието му в романтичното риалити „Ергенът“. Сега той се впуска в ново предизвикателство и ще трябва да танцува, дори и да не може.

„Притеснявам се, да, защото като бивш спортист съм доста отдаден и осъзнавам, че имам много да уча. С танците съм доникъде. Никога досега не ми се е налагало да танцувам, въпреки че съм бил на много събития, на които са ме карали да танцувам“, призна тази сутрин той в ефира на bTV. И добави нещо, което със сигурност не само ще предизвика редица коментари, но и ще прикове вниманието върху него оттук нататък.

„В клуб танцувам, само когато съм много пиян“, заяви Виктор Стоянов на въпрос не танцува ли поне, когато ходи на клуб. Отговорът му няма как да не заинтригува, предвид, че влиза в танцовално шоу.

„Иначе тренирам по три часа – от понеделник до петък. Не смятам, че напредвам достатъчно в танците, но давам всичко от себе си“, все пак загатна за усилията си той.

„Приех да участвам в „Денсинг старс“, защото много обичам музиката, освен това моята партньорка твърди, че имам усет. Според мен е по-снизходителна, за да запази мотивацията ми. Знам, че тепърва ще вкарват нови стилове и движения, а аз с тези едва се справям. Сигурно ще разсмиват много зрителите.“

На въпрос дали му се е налагало някога да сваля жена с танц, Стоянов заяви: „В живота, за щастие, не ми се е налагало да свалям жени с танци, щеше да бъде интересно. Но винаги съм се възхищавал на хората, които танцуват, и съм искал да се занимавам, но никога не съм го правил. Не съм осъзнавал колко е трудно. Явно не съм се занимавал, защото не съм искал да предприема излишни рискове.“

В „Денсинг старт“ освен Виктор Стоянов, влиза и Папи Ханс, с когото Стоянов се оказа и много добър приятел – двамата наскоро бяха заедно и на почивка в Занзибар. А много скоро ще бъдат и конкуренти.

„С Папи Ханс сме добри приятели и за мен е облекчение, че и той участва в „Денсинг старс“. За разлика от мен обаче, той е много танцувален, отпуска се в ритъма на музиката. С него всяка сутрин тренираме в 6:30 – 7 във фитнеса, после отиваме на уроци по танци и така. Става все по-тежко.“

И за финал Виктор Стоянов открехна малко завесата и за нещо ново, с което вероятно тепърва ще се опитва да впечатли аудиторията – „Снощи късно вечерта се прибрах от Варна, където с Мариан Вълев снимахме едно автомобилно риалити.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 27 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook