Семейство 

Династията Живкови изпрати Владимир в последния му път

Десетки роднини и приятели се стекоха на поклонението на Владимир Живков, който си отиде преди дни от този свят само на 69. Синът му се върна от САЩ, за да изпрати баща си в последния му път.

Тодор Живков-младши, който е кръстен на своя прочут дядо, успя да прелети хиляди километри, за да присъства на поклонението в горещия неделен ден. Тед Влад Живков, както е известен любимият внук на Тато зад океана и който е син на Владимир Живков от първия му брак с Маруся Мирчевска, бе с черна маска и официален тъмен костюм, пише „България Днес“.

Сред най-близките, изпратили Владо Живков, освен живеещият повече от 30 години в Лос Анджелис и печелещ пари от покер Тед Влад Живков бе и Елизабет, дъщерята на Владимир Живков – плод на любовта му с втората му съпруга Валя. Забелязана бе и Жени Живкова. Тя размени няколко думи с Валя и Зорка – майката на Валя и тъща на починалия син на дългогодишния партиен и държавен ръководител.

Сред опечалените на тъжното събитие бяха също Валя Славкова – вдовицата на Иван Славков-Батето. Тя е третата и последна съпруга на покойния шеф на БФС. На поклонението глава сведе и Тодор Славков – син на Батето от брака му с Людмила Живкова и внук на Тодор Живков. Той бе с тъмни очила и в компанията на мъж, приличащ на временния шеф на БФС Михаил Касабов, който миналата седмица обяви, че е с положителна проба от коронавирус и пропуска олимпиадата в Токио, където трябваше да бъде представител на ФИФА за цял регион мачове, наблюдавайки дежурните делегати на футболния турнир.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 57 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook