Клюки от България 

ДесиСлава неузнаваема след раждането! (Вижте какви бедра показа на червения килим – Снимки)

ДесиСлава блести след раждането, певицата с приз „Майка на годината” и с първа официална поява на червения килим

ДесиСлава бе номинирана за „Майка на годината” на тазгодишните The 1 Lifestyle Awards и заслужено спечели голямата награда. Певицата, която стана майка на второто си дете преди около два месеца се появи на червения килим за първи път.

Впечатлението, което направи бе изненадващо. Тя си бе върнала перфектната форма и бе напълно неузнаваема. Гостите, сред които бяха куп фолк звезди и други знаменитости бяха изумени, че ангелогласната изпълнителка, която бе заприличала на топка по време на бременността си изглежда ослепително.

Тя и любимия й Благой Найденов дойдоха на церемонията почти с час закъснение. И това е разбираемо като се има предвид, че детенцето им все още в пеленаче. Влюбените мама и татко влязоха под ръка като демонстрираха перфектните си отношения, предават от lifeonline.bg.

ДесиСлава бе избрала класически черен тоалет. Роклята й бе с дълбока цепка чак до талията. От която се разкриха бедрата на певицата. Която нямаше от какво да се притеснява защото изглеждаше в супер форма.

Въпреки, че блондинката, която гони 40-те винаги е имала проблеми с килограмите и феновете й често са я критикували за пухкавата й визия на червения килим тя успя да събере погледите. Никой не очакваше толкова бързо да свали излишните кила.

Явно покрай грижите за второто си момченце и хроничното недоспиване не са се отразили зле на Деси. Напротив майчинството я разкрасява, категорични бяха гостите на церемонията по връчване на наградите.

Източник: kliuki.net

Facebook коментари
(Visited 4 536 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook