Клюки от България 

Бомба! Яна Маринова и Башар Рахал въртят таен романс, разкриха пикантни подробности от връзката им

Палави слухове за любовни афери пратиха Яна Маринова в прегръдките на Башар Рахал. Всичко се завихри около филма „Привличане“, пише „Телеграф“. Чу се, че продуцентите на хитовата комедия Яна и Башар са продължили с привличането и филмовата суматоха.

„Личеше си че помежду им има нещо повече. Сутрин се появяваха заедно, а живеят в различни части на София. Гледаха се доста палаво“, докладваха впечатленията си хора от екипа. По думите им по време на снимките отношенията на Маринова и Рахал минали през целия емоционален спектър. Те непрекъснато търсели пари и спонсори да реализират амбициозния проект докрай, което много ги сближило.

Свидетели разказват, че актьорите ту се сдобрявали, ту се карали. Към края на снимките обаче скандалите изобилствали. „На два пъти личните им отношения ставаха повод за спиране на филма, но на магия всичко се оправяше с намесването на режисьора Мартин Макариев“, споделят още.

Изглежда мълвата за греховната любов не притеснява Яна и Башар. Наскоро двамата публично се закачаха един с друг, коментирайки, че засега не планират потомство, защото нямали съгласие за пола на бебето им – единият искал момиче, а другият момче.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 752 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook