Горещо 

Деси Банова се разминала на косъм от смъртта! Спасил я…

Животът на Деси Банова сега прилича на приказка. Влюбена е, предстои й сватба и царят усмивки. Само че преди години се случва един инцидент, за който днес синоптичката избягва да говори. Близки до чаровната блондинка разказват, че тогава в рамките на само няколко секунди животът й е щял тотално да се преобърне. Серия от знаци на съдбата обаче, предотвратяват трагичния развой, пие в. „ШОУ“.

Въпреки че се случва отдавна, Деси настръхва и до днес при спомена за този инцидент. Тогава, докато пресичала улицата със свои приятелки, я бута таксиметров шофьор. Тъй като момичетата гонели рейса, станало така, че пресекли неправилно булеварда. За щастие Деси се отървала с голяма уплаха и няколко шева.

Но ще помни това свое неправилно пресичане цял живот, както и инцидента след това, защото той е съпътстван със серия от дребни потвърждения за това, че на този свят няма нищо случайно. А Банова силно вярва в това. Тя и цялото й семейство са силно вярващи, уповават се изключително много на Бог.

Любопитно съвпадение е, че в деня, в който се случва инцидентът с Деси, майка й претърпява операция, за която обаче не съобщава на близките си, за да не ги притеснява.

„Казах им, че отивам на командировка. Мина една седмица. Изписаха ме, благополучно бе всичко. Когато ме качваха в колата, започнаха да ме подготвят, че Деси нещо има шевче на главата. Притесних се”, споделя майката на синоптичката, която буквално изтръпва от ужас, когато разбира какво е станало с дъщеря й.

„Странното е,че това се случва в същия ден на моята операция. Изписват ни в един и същ ден, в едни и същи часове. Много странни съвпадения. Започнах да броя колко шева има . Оказа се, че шевовете ни са еднакви на брой”, разкрива още прелюбопитни подробности родителката.

И до днес майка и дъщеря вярват, че в онези моменти – и при инцидента с таксиметровия шофьор, и по време на операцията, им се е явил ангел, който им е помогнал това всичко да мине благополучно. Нещо повече. Деси не се разделя и до днес с талисман, подарен от майка й, който представлява осветена зодия от Рилския манастир.

„Аз си го носех и когато съм изпаднала в безсъзнание. Казаха ми, че в момента на удара и след това, съм си откъснала зодията и до „Пирогов” съм я стискала в ръката си”, връща лентата с вълнение Деси. Днес дъщеря й Йоана обича много да се моли.

„В нейната стая тя си е наредила икони. Казва ми: „Аз се моля, защото Господ ще ми помогне, защото съм добричка”. Не съм я научила още на молитви, но тя се моли за някакви си нейни детски неща”, добавя още блондинката.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 143 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook