Клюки от България 

Звездна мъка: Страшна беда сполетя Анелия, лицето й не е за показване

Нещо ужасно сполетя Анелия и се наложи да отмени поетите си ангажименти в близките дни. Наши източници издадоха, че певицата се е обезобразила и не прилича на себе си.

Именно това е причината да не се появи на участието си на 1 декември в София, както и на следващия ден в Казанлък. Не се знае кога отново ще може да се показва пред хората, тъй като гледката в момента е потресаваща.

Оказа се, че Анелия за пореден път е решила да си прави зъбите, тъй като последният път не била доволна от резултата. Мислила си, че и този път нещата ще минат гладко и вечерта ще може да отиде и да изпълни ангажимента си.

Да, ама не! Цялото лице на певицата се подула за секунди. Вероятно става въпрос за засегнат въздушен канал при работата на ортодонта и се е стигнало до тотално обезобразяване на лицето. Това се случва често при такива манипулации. Но със сигурност не може да се покаже в този вид пред хората.

Певицата е отменила само няколко участия, но се надява до 5-6 дни оттокът да е спаднал и да може да пее за своите почитатели, тъй като декември месец е доста доходоносен за всички изпълнители и тя се притеснява, че ще претърпи големи финансови загуби, ако здравословното й състояние се задържи такова още дълго.

Ние пък чакаме с нетърпение да видим новата усмивка на Анелия, като силно се надяваме да не е залитнала по модата с големи и много бели резци, каквито си направиха Благой Георгиев, Златка Райкова, Галена и още много звезди от родния хайлайф, пише show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

 

Facebook коментари
(Visited 1 432 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook