Риалити 

Зрители викнаха срещу ергена Евгени: Тежко и горко на победителката!

Ергенът Евгени Генчев е главен герой във втория сезон на популярното шоу по bTV.
Симпатичният музикант, който е родом от Пловдив, трябва да избере дамата на сърцето си измежду участничките в шоуто, но много зрители отсега съчувстват на победителката.

„Мисля, че продуцентите извадиха Габи след като дълго толерираха нейната грубост и тя премина всички граници. Евгени е незрял, нерешителен, пасивно-агресивен, манипулативен – не е мъж за сериозна връзка и брак. Която спечели, ще съжалява, че е спечелила“, пише фенка на предаването, събрала десетки одобрения в мрежата. Масово хората обвиняват Евгени, че е твърде пасивен и следва сценария, вместо да е откровен.

„На Евгени изобщо не му пука, дори отявлено му е досадно всичко,…в началото се запали с Валерия, но и това му омръзна.. Играе си с Айлин и Елена, защото така му нареждат и така до края на света…Ще пропусна следващия Ерген, за този вече е късно…хванах го от началото и ще трябва да го изгледам“, добавя друга почитателка на хитовото предаване.

„Да благодарим на сценаристите, на Тутан камион и всички богове. Даже най-добре да почне да ги гони по 6 на церемония и другата седмица да свършва тая гавра“ – това пък е обобщението на предишната елиминация, на която си тръгнаха две момичета – Габи и Габриела.

В четвъртък вечер (30 март) отново се очертава драма – музикантът буквално ще нахлуе в имението, за да „отвлече“ една от дамите, с която за пръв път ще имат възможност за уединение. „Похитената“ девойка далеч няма да се противи, а ще се остави в ръцете на виртуоза, който ще я отведе с колата си на едни от най-красивите кътчета на омайното Средиземноморие. Срещата ще бъде белязана от целувки, а Евгени ще изненада избраницата си с подарък, който ще предизвика противоречиви реакции от страна на останалите участнички по време на вечерния коктейл.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 71 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook