Горещо 

Зрелищен стриптийз на участие спретна Малката СНИМКИ 18+

Зрелищен стриптийз направи Малката в дискотека в Слънчев бряг. Певицата, която до преди да се премести в „Пайнер”, се изявяваше като Ванеса, развълнува почитателите си с шоу програма, в която пееше и танцуваше, докато тоалетът й се разпадаше. Напрежението растеше с всяка взета нота и всяко рязко движение, които като че оказваха влияние на неволното й разголване.

Ваня Стоянова, както е рожденото име на певицата от „Пайнер”, явно не е предвидила такава възможност, когато е избрала да извива глас само по нарязано сако или пък не е пристегнала добре колана, с който се бе препасала през кръста. Така или иначе още в началото на участието й с Денис Теофиков се видя малко от дупето й. В разгара на вечерта акцентът се местеше ту на гърдите й, които преливаха от черен сутиен, ту на интимните й части. Добре че поне бе с прашки.

В крайна сметка напрегнатото очакване на феновете за кулминацията в стриптийза бе възнаградено – сакото се смъкна напред и дупето на Малката лъсна. Тя обаче прояви професионализъм и нито за миг не прекъсна изявата си, за да намести тоалета и да прикрие прелестите си. Накрая Малката заслужено получи бурни аплодисменти за представянето си.

Малката всъщност е добре познатата Ванеса. Певицата от Ямбол премина в отбора на „Пайнер” с нов псевдоним през 2019 г. Причината е, че популярното й сценично име било блокирано от предишните й продуценти. Тя не можела да използва и собственото си име, защото в „Пайнер” вече имало утвърдена певица, която й е адашка.

Става дума за Ваня, жената на диджей Дамян. Тогава ямболката поиска помощ от почитателите си в инстаграм. Тя получи доста идеи за нов псевдоним, като накрая избра Малката. Дебютната й песен в „Пайнер” е „Не ме занимавай”. След това певицата направи няколко самостоятелни песни и дуети. „Последната такава” с Емрах – малкият син на Тони Стораро, и „Полудяваш” и „И това ще отмине” с Денис Теофиков се утвърдиха като хитове. Все пак Малката, която стартира професионалната си кариера през 2012г., явно е решила вече да залага не само песни, но и на предизвикателна визия.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 91 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook