Клюки от България 

Зловеща драма с Опосума Иван (СНИМКИ)

Зловещ инцидент е сполетял продуцента Иван Христов. При нелепи обстоятелства шоуменът контузил фатално дясната си ръка и попаднал по спешност в болница. След множество прегледи се наложило медиците да му поставят подвижен гипс, който започвал от рамото и стигал чак до китката.

На практика Опосума изобщо не можел да използва крайника си и срещал трудности дори в най-елементарните дейности от ежедневната си рутина като шофиране, хранене, къпане и всичко останало. Контузията била напът да провали лятната почивка на тв героя и жена му Ирина Тенчева.

Въпреки физическото неразположение и непрестанните болки той все пак не се отказал от планираната семейна ваканция в съседна Гърция, където цялата фамилия плажува вече повече от две седмици.

Христов, половинката му и децата им се отдадоха на релакс в близък до българската граница гръцки оазис. От няколко години любимо място за отдих на софийския хайлайф е курортът Неа Перамос, който се намира на километри от Кавала.

Водещият на „Фермата“ за поредно лято отдъхва там, тъй като е собственик на една от най-красивите къщи по крайбрежната алея, която струва баснословна сума. Гипсът не попречи на екранния партньор на Андрей да се къпе във водата и да посещава плажните партита по най-актуалните бийч барове в района, където често могат да бъдат забелязани и други родни випове.

По бански в Неа Перамос всяко лято може да бъде видян и Къци Вапцаров, който обаче курортува не в собствена лятна хасиенда като продуцента, а в каравана. Курортът бе любимо място и на Алекс Сърчаджиева и покойния Иван Ласкин, които споделиха последното си море заедно именно с Иван и Ирина.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 1 474 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook