Клюки от България 

Златка Райкова бременна с второ?

Още едно звездно бебе се задава на хоризонта. Половинката на Благой Георгиев май пак е бременна. Това твърдят близки до Lupa източници. Самата Златка много искала втори наследник, защото навърши наскоро 35.

Както е известно, освен Благой-младши от плеймейтката, Георгиев има и две пораснали деца от бившата гимнастичка Христина Витанова.

През 2016-та пък с дете го дари и татарската Анджелина Джоли – Есмер, с която се разделиха драматично. Информацията за това, че Злати е бременна, се потвърждава и от това, че двамата с Благой си останаха по празниците у нас. А те по принцип обичат топлите места. Футболистът и половинката му първо бяха на спа почивка, след което посрещнаха 2021 г. на спокойствие в Свети Влас.

Двамата явно спазват противоепидемични мерки много стриктно, което може да се обясни само с положението на Златка, пише още Lupa. Двойката изкара почивката си в компанията на двете деца на Благой от брака му с Христина Витанова, като идеята е била да ги подготвят, че ще си имат още едно братче или сестриче.

Източник: woman.bg

Facebook коментари
(Visited 17 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook