Клюки от България 

Жоро Бирмата ошамари публично Алисия

Як скандал, гарниран с шамари, са си спретнали Алисия и половинката ѝ Жоро Бирмата – пише „България днес“. Грозната сцена се разиграва в нощно заведение в Благоевград пред стотина гости на клуба – отбелязва изданието.

Малко преди певицата да излезе на сцената, милионерският наследник нахълтва в дискотеката и тръгва към Алисия, която стои удобно в сепаре и си гука с антуража си.

Вместо с целувка и прегръдка към любимата Жоро Бирмата посреща половинката си с буйни крясъци. Той вдига миньончето от сепарето с ръцете си и едвам не я убива с поглед. Според Бирмата Алисия си има взимане-даване с личния си шофьор.

Имаш нещо с него – крещял Бирмата, докато сочел шофьора на изпълнителката.

Певицата се опитва да предотврати свадата и стояла спокойно до агресивния си приятел, без да обели и дума.

Жоро продължава да крещи и вика, а накрая Алисия губи самообладание и също на висок тон му отговаря, че това са поредните измислици, след което тръгва към гримьорната си.

В този момент Бирмата я хваща за ръката, след което се твърди, че ѝ удря няколко плесници пред всички гости в заведението. От ударите на Станоев Алисия пада на земята.

Щом се изправя на крака, Алисия се разплаква и хуква към стаята, в която се подготвя за участието си. След няколко минутен непрестанен рев певицата решава, че няма да пее в Благоевград и обявява на собствениците на заведението, че си тръгва.

След шамарите певицата спира да вдига телефона и не отговаря на Жоро Бирмата, който се опитва да замаже гафа си със скъпи подаръци.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 772 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook