Риалити 

Жестока драма в „Игри на волята“! Най-секси мадамите на крачка от бой!

Скандалите започнаха още през първата седмица на риалитито „Игри на волята“. Драми и караници има и в трите племена едва 7 дни след старта на шоуто. Конфликтът при славяните започна още вчера, след като племето загуби битка и се наложи да номинира един от членовете си очи в очи.

Въпреки че Марешка получи само една номинация, тя се захапа с 44-килограмовата Йоана, която още на старта на „Игри на волята“ трогна цяла България с драматичната си история.

Чеченката обвини с 3 години по-младата от нея съотборничка, че се напива и не спира да пали цигара след цигара. Това засегна дълбоко Йоана и двете се скараха. В четвъртък вечер конфликтът ексалира, а двете почти се хванаха за косите.

„Ти как реши, че се напивам? Как ще кажеш пред цяла България, че съм пияница?!“, запита гневно Йоана. Марешка пък отвърна, че не й е било трудно да го предположи:

„Очите ти бяха червени. Говориш по много различен начин като пийнеш. Тука седиш и ми пушиш. Не знаеш какво съм изживяла, а съм само с три години по-голяма от теб. Имам детенце на 5 години и съм минала през Ада. И те гледам тука, пиеш, пушиш и ме гледаш отгоре“, отсече тя.

Йоана пък се оправда, че очите й били червени заради слънцето и вятъра. В скандала се намеси и Веселин, който се опита да усмири дамите, чиито тон бе на високи децибели и по всичко личеше, че още малко ще се хванат за косите.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 65 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook