Lifestyle 

Жесток скандал във „Фермата“: Участници вдигат джендър сватба в риалитито!

Новата седмица в риалитито „Фермата“ е под надслов „Смяна на ролите“ и по тази причина мъжете ще изпълняват всички женски задължения, а жените – мъжките. Оказа се обаче, че тази промяна няма да е свързана само с домашните им и седмични задачи, а ще засегне всички аспекти от живота им в стопанството.

Поредният обичай, който се наложи да изпълняват, доведе както до първоначален шок, така и до множество комични коментари сред участниците. Причината е, че фермерите ще трябва да разиграят традиционна сватба, но в по-съвременен джендър вариант. А именно – Жоро ще застане за втори път в живота си пред олтара, но сега не като младоженец, а като булка.

Негов „съпруг“ пък ще бъде нежната филоложка Александра. Те не бяха единствените, които си размениха ролите. За кума на младото семейство беше назначен Митко, а за кум – Роси. И понеже сватбата е джендър, гостите също бяха с разменени роли. Участниците сериозно се заеха със задачата да изпълнят новия обичай.

Освен че мъжете се гримираха и се издокараха в красиви рокли, любезно предоставени им от дамите в стопанството, Роман и Симеон се постараха да наберат от градината най-красивите цветя за сватбения букет. Както е по традиция, булката Жоро беше откупена от дома й, а по пътя за церемонията младоженците се насочиха под музикалния съпровод на Дидо, Лилия и Нури.

Пред олтара двойката беше венчана от кумата Митко, не беше пропуснат и моментът с четенето на клетвите и размяната на халки. След така очакваната джендър целувка младоженците и гостите им се отправиха към лятната кухня за сватбеното тържество. Противно на традициите обаче, този път булката пренесе младоженеца Александра до мястото на купона.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 112 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook