Клюки от България 

ЖЕСТОК СКАНДАЛ! Две певици ЛЪЖАТ Пайнер с участия на ЧЕРНО

Две чалга певици грубо са нарушили договорите си с музикална компания Пайнер, като си приемали участия за частни партита без да уведомят фирмата продуцент, научи HotArena.

Не само това, ами и са получавали десетки хиляди левове хонорари, отново без да платят комисионната на Пайнер. Певиците решили да задържат парите за себе си. Една от тях дори взела 10 000 лв. и… не отишла на участие! Скандалът е жесток и нормалната логика сочи, че най-вероятно чалгарките ще бъдат дебело глобени, или изхвърлени от фирмата.

HotArena разполага с документи,които доказват плащания към певиците за участията им на черно. Едното частно парти се е провело на 23 юли 2019 г., а другото на 28 януари тази година. За това от миналата година певицата пяла там е получила общо 11 000 лв. Плащането към нея е направено по банков път. Тази година фирма е платила на друга певица 10 000 лв. Взела кинтите и… не дошла.

HotArena към днешна дата няма да напише имената на изпълнителките,

единствено заради уважението което имаме към музикална компания Пайнер. И ще обърнем внимание на димитровградската фирма, че не трябва да позволят подобни измами да продължават. Защото това удря и по тяхната репутация.

Едната певица, която лъже Пайнер е от цигански произход,

родом от град близо до Пловдив. Известна е с интригите, които прави, лъжите си, и с това, че вече е в напреднала възраст, но никога не успя да стане топ певица. От което има огромен комплекс. Същата ромка ходи често по врачки и самата тя правила магии, се говори в чалга средите.

Другата крадла също не е сред актуалните изпълнители на Пайнер и кариерата й тотално е залязла. Може би точно за това толкова смело лъже продуцентите си. HotArena скоро ще разкрие кои са измамничките и какви още подли схеми са въртели. Всичко с доказателства!

Facebook коментари
(Visited 20 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook