Клюки от България 

Жесток екшън във Велико Търново: Куршуми летят срещу Люси Иларионов

Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били подложени на агресия на пътя, която е била на косъм да завърши фатално. Източник разкрил, че на 13 май в неделя около обяд малко след Велико Търново по колата на Люси, управлявана от него, от друг автомобил е започнала стрелба с пистолет срещу него и мятане на бирени бутилки, предава Хот Арена.

Безумието е придружено и със засичане. Иларионов се разминава от катастрофа на късмет и само по чиста случайност няма жертви. Режисьорът и гаджето му звънят на 112 и дават сигнал за инцидента. Малко по-късно стрелецът е арестуван.

Люси и Ани прекарват целия неделен следобед в полицейското управление в старата столица, за да пишат показания. Оръжието, с което е гърмяно по тях, обаче не е открито. Оказало се, че действащият като идиот е Атанас Мандичев от Велико Търново. Карал е таратайка „Форд“.

Засега не е ясно дали е бил под влияние на наркотици и алкохол, за да направи тази постъпка. Мандичев доброволно е решил да отиде при ченгетата, придружен от родителите си, но пък предвидливо скрил пистолета си.

Справка показала, че на негово име има регистрирано газово оръжие. Проверка на Фейсбук профила на Атанас сочи, че той е фен на бързите мотори. Има и куче ротвайлер. От социалната мрежа става ясно, че лицето изучава право и практикува специалността си в адвокатска кантора.

Хот Арена се е свързала с Люси Иларионов. Пред светската медия режисьорът е потвърдил, че действително на 13 май тази година до Велико Търново срещу него и Ани Хоанг е стреляно и е давал 4 часа показания във великотърновската полиция.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 310 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook