Клюки от света 

Жерар Пике сменил Шакира с млада студентка

Защитникът на Барселона Жерар Пике бързо намери заместничка на Шакира в леглото си, с която се раздели след почти 12-годишна връзка.

35-годишният футболист от няколко месеца има връзка със студентка, която работи за него. Испанските издания дори се питат дали отношенията между двамата не са започнали преди раздялата на Пике с колумбийската певица.

Студентката в специалност „Връзки с обществеността“ Клара Чиа Марти е 12 години по-млада от Жерар Пике. Счита се, че те са се запознали на една работните срещи на продуцентската компания „Космос“, която е собственост на испанския национал.

„Жерар и Клара се се виждат от известно време. Тя работи в неговия офис, организира професионалните му срещи. Пазят връзката си в тайна, но най-близките им са наясно със случващото се“, твърдят запознати.

„Имат много помощници в опазването на секретността на отношенията им. Дори редовно се проверяват всички публикации на Клара в социалните мрежи, за да не се появи случайно обща снимка на двамата“, допълват източниците.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook