Риалити 

Женско отмъщение нажежи страстите във „Фермата“

Обрат в отношенията настъпи в риалитито „Фермата“ – екзотичната Паулина Ванегас, която бе избрана в събота да се пребори за мястото си в шоуто на арената за дуели, посочи изненадващ противник, с когото да премери сили.

Миньончето с никарагуанска кръв се спря на една от най-близките си приятелки в предаването Елизабет Илчева, само и само да отмъсти на милионера Митко Караиванов.

Силиконката твърди, че следва стратегията на Караиванов – да не праща представители на бившия отбор сиромаси на арената, за да им даде шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лв.

Истината обаче е, че въпреки че Паулина и Елизабет са добри дружки напоследък, всъщност английската възпитаничка е най-близкият човек в шоуто на Митко.

Докато любимият й Краси я съветваше да избере организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова, а мнозинството я надъхваше да се спре на учителката Дана или на маникюристката Силвия като съперник, Паулина направи изненадващия си ход.

„Имаше един надпис, когато имахме ограда, че ако богатите мислеха повече за бедните, щеше да има средна класа. Не отмъщавам на Митака, просто следвам неговия пример да дадем път на сиромасите“, заяви палавото миньонче.

Водещият Иван Христов обаче заподозря интригата – 5 дни, след като Митко Караиванов елиминира най-големия си дразнител в шоуто Ивайло Шопски, той стана фермер на седмицата и по императорски започна да отстранява малкото близки хора на журналиста-патриот.

Паулина, която авторитарния Шопски третираше като своя дъщеря, бе избрана първо за ратай, а след това и за първи дуелист. Ванегас на свой ред предизвика Митко, избирайки най-добрата му приятелка Бети за опонент на арената.

Най-депресиран от развоя на събитията бе Ромеото на „Фермата“ Краси Джунов, който за шест седмици в шоуто успя да прескочи стената на разединението, да загъбри отбора си заради Паулина и да стигне до мечтания секс с нея.

„Вярвам в Поли, тя има страхотен спортен хъс“, подкрепи любимата си гастарбайтерът от Испания.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 47 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook