Риалити 

Жените във „Фермата“ шокираха със скандално признание СНИМКИ

Откровения по някои от най-болезнените теми за една млада майка направиха участнички в шоуто

Отглеждането на деца е колкото радост, толкова и тежко изпитание, но малко жени го признават. Две от участничките в риалитито „Фермата“ обаче чистосърдечно споделиха, че майчинството тотално е разбило нервите им и е изцедило силите им.

Първа в откровение изпадна Елена, която е финансов анализатор и има две деца.

„Бях по-майчинство над 4 години и това беше най-трудният период в живота ми. Очаквах, че ще съм перфектна, но постоянно се съмнявах в себе си. Децата ми бяха на една и три години, когато се обадих на мъжа ми и му казах: „Прибирай се! Вече не издържам! До гуша ми дойде от този живот, готова съм да се хвърля!“, призна претендентката за стоте хиляди лева, докато се топлеше на огъня в стопанството в компанията на домакинята Аксения.

 

Впечатлена от честността на Елена, красавицата от Поморие и майка на две деца също си изля душата.

„Влязох във фермата в най-тежкия период от майчинството ми. Мислех, че ако дойда тук, ще се спася от тежкото ежедневие и ще имам време за себе си. Нямах търпение да оставя мъжа ми и децата, и да помисля за себе си. Исках да се отърва от трима души, но във „Фермата“, откакто съм ратай, се оказа, че трябва да мисля за още 11 съотборници“, оплака се Аксения на Елена, която вече разпознава като сродна душа, пишат от show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 485 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook