Клюки от България 

Жените във „Фермата“ доставиха наслада на мъжете

Всяка седмица в пределите на „Фермата“ се провежда урок по история, след който следва куиз с шестима от участниците, по трима от двата отбора, които да отговарят на въпросите на преподавателя Иван Кънчев.

След като тази седмица се състоя съединението на тимовете, в играта с въпроси не се изправиха емигранти срещу тукашни българи, а мъже срещу жени. По традиция отборът-победител получава награда, която след последния урок беше доста по-различна от вкусна храна, на която фермерите обикновено се радват.

Този път победителите получиха шанса да се насладят на дълъг, релаксиращ масаж от загубилия отбор, който поне малко да поотпусне телата им от ежедневната селскостопанска работа, с която се занимават. И тъй като мъжете показаха доста повече знания по история от жените, те спечелиха и възможността да се възползват от наградата. Тя обаче предизвика двуполюсни емоции сред фермерите.

Част от мъжете категорично отказаха да се включат в спа процедурата, аргументирайки се с лични причини. Рокаджията Дидо обясни, че тъй като е женен, няма как да се възползва. Ивайло и Митко заявиха същото, а Нури каза, че религията не му позволява този лукс.

Така под ръцете на Росица, Милена и Радилена се оставиха единствено Жоро, Калоян и Роман. Оказа се, че макар да не са професионалистки, някои от дамите се справят доста добре със задачата. Милена дори използва нетрадиционен уред в своя метод – кухненско ренде, което се оказа доста ефективно.

„Милена е Лео Меси на масажите“, заяви Жоро, а Калоян призна, че кака му Роси продължава да го изумява как натиска като мъж.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 67 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook