Клюки от България 

Жени Джаферович влезе в болница

Евгения Джаферович влезе в болница. Бившата плувкиня бе приета преди няколко дни заради неуспешна пластична операция, която си направи преди време.

Жени е в Александровска болница, заради некачествената пластика. Тя качи доста килограми по време на втората си бременност, които не успя да свали след раждането на сина си Бо.

Коремът й не се прибра особено въпреки диетите и тренировките, затова съпругата на Ваня Джаферович се подложи на абдоминопластика, пише „България днес”. По време на процедурата се отстраняват излишните мастна тъкан и кожа, а в някои случаи се възстановяват и отпуснатите или разделени мускули.

Но се оказало, че след интервенцията е необходима втора корекция. Понякога тя не е веднага, а след доста време. При Жени се случило точно така — три години след операцията пак ляга под ножа.

„След абдоминопластиката е възможно да се наложи лека корекция. Разбира се, аз изтеглих късата клечка. Но докторите от Александровска болница са голяма работа”, пише красавицата от болничното легло.

Операцията й не беше сложна и ден по-късно Джаферович се върна у дома. Тя ще се възстановява за около седмица, а след това може да се върне към тренировките си.

Жени прекарва доста време във фитнеса, който имат с Ваня. Красавицата спазва и специален хранителен режим, заради който е свалила немалко килограми и е в перфектна форма.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 756 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook