Клюки от България 

Жененият Башар Рахал на калъп с татуирана хубавица

Башар Рахал още е женен за съпругата си Калина, но нищо в поведението му не подсказва, че не е ерген. В последните години актьорът с ливански корени се държи като зажаднял за любовни подвизи плейбой и често е засичан из София със знайни и незнайни красавици.

Онзи ден той отново беше в компанията на засукана дама и му личеше колко му е приятно, твърди „Уикенд“. Двамата бяха седнали в лъскаво заведение край Парламента. Пиеха кафе и и минерална вода, а разговорът, който водеха, беше делови.

Макар че срещата беше работна, очите на Башар шареха похотливо по тялото на събеседничката му. Популярният кино и тв артист редовно забиваше поглед в деколтето на червенокосата татуирана хубавица, а там определено имаше какво да се види. Красивата дама носеше дантелено боди, което обаче не успяваше да покрие изцяло пищната й гръд.

Според злите езици Рахал е в извънбрачни любовни отношения с колежката си от „Лотария България” по bTV Райна Караянева, но й на нея като на жена си не й бил верен. В арт гилдията се мълви, че Башо станал донжуан преди 7 години, когато получи покана да участва в „Стъклен дом”.

Актьорът беше обещал на съпругата си, с която живееше в Америка, че ще остане в България само за сериала, а после ще се прибере обратно в Щатите при семейството си. Да, ама не! До завръщане в Страната на неограничените възможности така и не се стигна.

Рахал си намери още много кино и телевизионни ангажименти в София и трайно се установи в родината. А започна и да се увърта около красавици като Елен Колева, Ралица Паскалева и др.

„Тук си му е по-добре – самият той го е казвал. В САЩ хич не му се стои – ходи там за месец или два в годината, колкото да види дъщерите си Индия и Клои”, сподели източник от антуража на шоумена.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 162 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook