Клюки от България 

Жената на Зуека се стопи в Испания

Емигрирането в Испания се отразява повече от добре на съпругата на Васил Василев-Зуека. Откакто се преместиха в чужбина Ани Вичева е успяла да се втали с около 20 кг, научи Lupa.bg. 56-годишният комедиен актьор си е все същият, но жена му е претърпяла истинска метаморфоза. Закръглената Ани е стопила доста от наднорменото си тегло и е почти неузнаваема, издадоха близки до арт семейството.

Вичева залагала предимно на зелена салата и плодове. Явно в чужбина режисьорката е променила хранителния си режим или пък има повече свободно време за спорт, но видимо се е вталила и е намалила размера на дрехите си. Жената на актьора наистина е мотивирана за новата си външност и смята да отслабне още повече, но постепенно.

Припомняме, че Зуека и семейството му заминаха да живеят в Испания, като се прибират в България от време на време.

„Моите герои са хората от улицата, в картините ми са по–скоро ангелите на хората от улицата. Тоест тяхната душа, техният дух, онова, което е нашата човешка същност. Хората, които се стремят да летят, хората, които се захранват с хубави новини, хората, които обичат“, каза за новото си поприще талантът.

Във всяко платно се крие, както романтичният оптимизъм на моменти, дори идеализъм на автора, така и личната му позиция. Посланията му за човечност и любов, които са особено актуални и сега, по време на война.

„Когато наоколо има бомби, единственото нещо, което ще те накара да оцелееш е духовността и децата ти, разбира се. Нищо друго не е в състояние да те накара да оцелееш, дори изконният инстинкт за самосъхранение не може да те съхрани”, призна Зуека преди верме и допълни, че е започнал да рисува покрай Ковид пандемията, а животът му в Испания не се различава от този в България. Актьорът не мисли да се връща за постоянно у нас и е доволен от спокойното си ежедневие в чужбина, а още повече се радва и на разхубавилата се съпруга.

Източник: lupa.bg

Facebook коментари
(Visited 2 004 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook