Клюки от България 

Жената на Криско побесня, хвана го с чужд сутиен СНИМКА

На шокираща гледка станаха свидетели фенове на Криско, които присъстваха на концерта му в София пред известен столичен мол. Самият рапър беше шашардисан и не знаеше как да реагира на случилото се, което ще се запечата като марка в съзнанието му.

Малко по-късно изпълнителят на „Почивни дни“ качи своя снимка, на която позира с огромен сутиен и обясни какво му се е случилото и от къде е това бельо.

„След 15 години кариера, най-накрая ми хвърлиха сутиен от публиката. Малкия Енрике Иглесиас“, похвали се габровеца.

Криско бил шокиран на сцената, след като към него полетял сутиен. Веднага хвърлил поглед към публиката и видял екзалтираното лице на собственичката на бельото. Криско не крие, че се смутил, но пък в същото време му станало и много готино.

Дано на жена му Цветелина не й е станало лошо при този подарък, защото сцените от ревност биха попречили не само на брака им, но и на кариерата на рапъра.

Неговият приятел – актьорът Ненчо Балабанов, се скъса от смях след случката и пусна няколко забавни емотикони под горещия кадър на Криско. Негови приятели пък се шегуват, че даването на сутиен на сцената е равно на Грами, ама по българки.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 33 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook