Горещо 

Жена разходи мъжа си на каишка и с намордник

Спомняте ли си пловдивчанката на каишка и мъжа й? Преди време скандалната двойка от Пловдив вся смут със снимки, на които жената лази на четири крака и ближе обувките на мъжа си. Ексцентриците се разхождаха редовно по Главната под тепетата и караха минувачите да остават втрещени от гледката.

Сега нова скандална снимка взриви социалните мрежи. На нея се вижда как младо момиче влиза в хранителен магазин в Калифорния с домашния си любимец, който всъщност е… приятелят ѝ. Мъжът ходи след момичето с татуировки на четири крака и освен каишка стопанката му му е сложила и намордник.

След като публикацията придоби световна известност, едно от местните издания се свърза с въпросното момиче, което отбеляза, че просто влязла в магазина, за да си купи сок.

„Излязах с моя роб и група приятели за няколко снимки и да напазарувам малко. Не е вярно, че съм била задържана“, сподели още тя и отрече да е шибала с камшик мъжа.

Снимката, събрала над 100 хил. харесвания и стотици споделяния в мрежите, породи дебат в социалните мрежи с най-разнопосочни мнения относно поведението на двойката на обществено място.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 52 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook