Горещо 

Жана Бергендорф взе чека за 250 000 лв. от Националната лотария!

Преди две седмици на рамото на Жана Бергендорф кацна птичето на щастието и певицата спечели баснословната сума от 250 000 лв. от Националната лотария.

Лудият късмет на изпълнителката учуди всички, най-вече феновете й, които не са й очаквали нещо подобно.

Печелившият билет, който донесе печалбата на жана е от играта „Златните пирамиди. Съкровищата на фараона“. А чека й бе връчен лично от Захари Бахаров и Яна Маринова в ефира на Нова тв.

„С печалбата ще си сбъдна някои мечти. Искам да заведа детето си в Южна Корея и да помогна на една моя приятелка да завърши образованието си в Royal Academy, защото тя наистина го заслужава“, призна Жана с голямо вълнение.

Певицата добави още, че често изпробва късмета си в Национална лотария, а в съдбоносния ден си купила даже два билета от Свети Влас, в единия от които се оказва и голямата печалба.

„В първия момент не можех да осъзная какво се случва. Проверих числата няколко пъти. Обадих се веднага в Национална лотария и вече като ми потвърдиха оттам, че печеля, казах първо на бащата на детето ми, след това на сестра ми и после на майка ми“, сподели още Бергендорф.

„250 000 лева са една доста добра сума, едно много добро начало, не само в музикалната ми кариера, но и в отглеждането на детето ми“, каза още тя и разкри, че ще инвестира част от парите в собствен бизнес, свързан с нещата, които обича да прави.

„Мога да кажа, че още ми е еуфорично. Много приятно чувство. Пожелавам го на всеки един българин, който играе в Национална лотария“, каза Жана.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook