Клюки от България 

Жана Бергендорф шашардиса всички с разголения си тоалет на откриването на „Евровизия“

Дълги рокли, красиви костюми и дълбоки деколтета, капси, каишки и всякакви екстравагантни аксесоари белязаха откриването на тазгодишния песенен конкурс „Евровизия“ в португалската столица Лисабон преди вечер.

Родната делегация блестеше с дамското си присъствие – Жана Бергендорф, която беше избрала провокативен тоалет в черно, с деколте до кръста, което разкриваше женствените ѝ форми. Всички от формацията Equinox също бяха заложили на цвят ноир, който е и модното им решение за сценичните костюми.

„Тук е невероятно. Всички ни посрещат с много позитивна енергия!“ споделиха българските представители. Тази година червеният килим, по който преминаха делегациите на 43-те държави участнички в „Евровизия“, беше сменен със син – цветът на реката Тежу край брега на която се състоя откриването.

Също така и на океана, който стана основна тема в шестдесет и третото издание на телевизионната надпревара, пише в. Монитор. Една от първите делегации стъпили на синия килим пред Музея на изкуството, архитектурата и технологиите беше тази на Азербайджан.

С изпълнение на представителката на страната Айсел, ще стартира първият полуфинал на 8 май. На сцената на арена „Алтис“ ще се състезават 19 участници, сред които и българските представители Equinox.

Вторият полуфинал на конкурса, чиито девиз тази година е „Всички на борда!“, ще е на 10 май, а победителят ще бъде излъчен на 12 май. „Евровизия“ е най-гледаният песенен конкурс на Стария континент като традиционно публиката пред екраните варира между 100 и 600 милиона зрители.

България е в топ пет на фаворитите за победа на конкурса, написа преди дни електронното издание esctoday.com, специализирано във всекидневни новини за Евровизия. Най-големи претенденти, според експертите, са ни Израел, Франция, Австралия, Норвегия, Естония, Чехия, Швеция, Испания и Италия.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 414 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook