Горещо 

Здравко от „Биг Брадър“ се отрече от брат си (ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА)

Здравко Василев, който всички помним като победител в първото издание на Биг Брадър, се разграничи от брат си, защото фирма, свързана със Стоян Василев, е купила „подпорната стена“ на Алепу.

На последните парламентарни избори Здравко беше кандидат за депутат в листата на „Изправи се! Мутри вън!“, а Стоян е общински съветник в Приморско от партия МИР.

„Вчера моя брат направи нещо, с което освен че ме разочарова, до голяма степен загуби и вярата ми в него. Обръщам се към Вас, защото изпитвам потребност ясно и категорично да заявя пред всички моята позиция относно решението му да закупи и довърши строителството на печално известната „подпорна стена“ на плаж Алепу… Освен че нямам абсолютно нищо общо с всичко, което се случва и се е случило там, каквито и да са неговите мотиви, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива.“ – каза във видеобръщение във Facebook Здравко Василев.

Победителят в първото издание на риалити формата притежава кокетен малък хотел в родния си град Поморие. За да свърже двата края в коронавируса, той дори стана общак в строителството. Здравко докача син преди три години, а освен това има и две дъщери.

„Каките пораснаха и ние с жена ми се решихме да имаме още едно бебе, а те много помагат в отглеждането му“. Той сключи брак в предаването с Христина и тогава мнозина предричаха, че връзката им ще се разпадне.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 442 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook