Lifestyle 

Затопля се! Новата седмица стартира с цели 11 градуса!

Днес зимата дава крачка назад и времето омеква! Температурите на някои места в страната ще достигнат цели 11 градуса.

Преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността, средна и висока, ще се увеличава и вплътнява. Ще духа до умерен, в Западния Предбалкан временно и силен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 6° и 11°, по-високи в западната половина на Дунавската равнина. В Пловдив максималната температура ще е около 8°, в София – 6 градуса.

В планините преди обяд ще е предимно слънчево. След обяд облачността, средна и висока, ще се увеличава и вплътнява. Ще духа умерен до силен предимно западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 0°, на 2000 метра – около минус 3°.

Преди обяд над Черноморието ще е предимно слънчево, след обяд облачността, средна и висока, ще се увеличи и вплътни. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 7° и 9°. Температурата на морската вода е 6-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 10 февруари 2020 г. слънцето ще изгрее в 7,32 часа и ще залезе в 17,50 часа. Продължителността на деня ще е 10,17 часа.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook